stand rastede bew

Over ons

Guard equipment is opgericht toen Color Guard Nederland stopte met de verkoop van equipement. Als oud-medewerkers van CGN zetten Jan en Karla Schalkwijk zich hier al jarenlang voor in. Toen CGN stopte, namen Jan en Karla de verkoop over. Ze begonnen met de verkoop voor de Nederlandse groepen, maar inmiddels zijn ze tot ver buiten de Nederlandse en Europese grenzen bekend.

stand rastede buiten bew

Guard equipment is inmiddels ook bekend geworden bij Amerikaanse leveranciers. Zo hebben ze een contract getekend met Director Showcase International (de grootste) leverancier van alle band accessoires en color guard equipment.

Ook bij de firma Dinkles zijn ze al jaren bekend. Via deze leveranciers hebben ze de weg gevonden naar diverse andere producten en specifieke items voor drumbands, harmonieorkesten en fanfare-groepen

En Guard equipment blijft zich uitbreiden en zoekt naar betrouwbare leveranciers. Ze hadden eerst een leverancier van dansschoenen en waren tevreden over de schoenen, maar de levertijd liep vaak vertraging op. Het varieerde van enkele weken tot soms maanden. Guard equipment is inmiddels overgestapt naar een leverancier met een ruim aanbod aan dansschoenen en een levertijd waar iedereen blij van wordt.

download (2)
Europees dealer

Director Showcase International

logo-dinkles bew
Dinkles dealer

Dinkles footwear

logo
Rumpf dealer

Rumpf dans schoenen

TimsToms-logo-8 bew
Strategisch partner

Tims Toms Percussion products

  • Doelstelling

    Guard Equipment streeft ernaar de prijzen van de producten zo laag mogelijk te houden. Dit is tenslotte in ieders belang.

  • Visie

    De visie van Guard Equipment is om de winter guard voor iedereen betaalbaar te houden. Kwaliteit van artikelen is daarom erg belangrijk voor ons.

  • Normen en waarden

    De normen en waarden liggen erg hoog bij winter guard en dat vinden wij erg belangrijk. Er wordt rekening met elkaar gehouden en het publiek is er voor iedereen.

collage-cadets-scaled

Waarom kiest u voor ons?

Guard equipment heeft zich speciaal gericht op de winter guard. Zij staan u bij met advies, service en kwaliteit.

c6e1f62e-6254-4bcb-9ea8-ba275e639e34